Modele de impaturit servetele de craciun

Urmareste mai jos cum Poti face servetele impaturite in forma de Brad pentru Masa de craciun: foloseste Cate un astfel de servetel impaturit pentru fiecare Musafir. Nu e nevoie sa fie Verde, poate fi Rosu, Alb cu stelute sau auriu, etc. Completeaza decorul cu ce Ornamente doresti! Craciun fericit! Pentru completarea decorului Vezi modele de ghirlande, coronite, platouri, cani, castroane, boluri, ornente si decoratiuni de craciun pe care poate TI le VEI Dori si tu pentru Masa de craciun. Foarte Dragut. Asteptam cu nerabdare si alte idei pentru Masa de Craciun, cum impaturesti servetele de craciun in forma de Brad, Etape si Modul de executie. Se recomanda servete de Material Textil culoare Verde (sau Alta) Cu tinuta. En plus poti folosi un baton de scortisoara pentru trunchi, o panglica sau SNUR si o stelota Aurie. Daca Zilele trecute invatam Impreuna cum sa impachetam un servetel intr-un Brad de Craciun, IATA ca acum vin cu Alta idee: cum sa faci un Abrud in 3D, tot cu ajutorul servetelului de Masa. Este o TEHNICA foarte usoara, trebuie doar sa fiti Atenti si sa aveti rabdare. Idéal ar fi să aveţi şervete DIN pânză, iar pentru acest mod de împăturire v-ar trebui unele Care să fie la fel şi PE faţă şi PE dos.

Eu am folosit pentru illustrficare şerveţele de hârtie şi chiar mi-au ieşit foarte bine brăduţii. Îi puteţi face oricând aveţi o clipă liberă, îi puneţi Într-o Cutie şi îi aveţi Gata pentru sărbători Când n-o să vă mai vedeţi Capul de treburi. Transforma un servetel obisnuit intr-un Abrud superbe dans doar doua minute. aici este nevoie de mai multe servetele sau de unul Singu?? Noi nu prea suntem invatati cu servetelele [sau mai corect spus, servetele] de Panza [ACELE "serviettes de table"], poate prin restaurantele mai cu préttii sa se foloseasca [LocURI pe care nu le frecventez]. eu nu am nici un servetel de Panza, Dar am vazut atatea Stiluri de impachetat INCAT ma gandesc serios sa IMI Cumpar MAcar vreo 2. [ca sa exersez:] Întoarceţi invers astfel încât partea ascuţită să fie în Jos. Foarte interesant! Multumesc, AM sa incerc! Sarbatori fericite! De la vârf înspre bază, îndoiţi fiecare strat al şerveţelului înspré extérieur, aranjând cu ATENŢIE îndoiturile. Începând cu stratul numărul Doi, Vârful se bagă Sub stratul DIN faţă. Alexandra, te asigur ca e mai usor decat crezi. Sigur o sa iti IASA. CERE ajutorul mamei conte daca nu te descurci.

Îndoiţi laturile astfel încât să se suprapună şi să formeze la bază un spaţiu în formă de triunghi. chiar misto! am incercat si eu si mi-a iesit foarte bine/Noroc de imagini: D puteti sa puneti chiar si obiecte de pus dans Brad, Dar facute manuel: D: P l-am facut si eu si mi-a iesit, Arata foarte Dragut multumesc de idee, Laura! E chiaar complicat! Am 9 Ani. Nu sunt sigura ca o sa IASA asta! Când îi aşezaţi în farfurie îi puteţi "împodobi" cu steluţe sau cu şiraguri MICI de mărgele. Dacă vă permiteţi, puteţi Decora fiecare Brad cu o Mică bijuterie – cadou pentru fiecare oaspete (nu DIN Aur, un gablonţ Frumos, un pantantiv, un medalion, o broşă, un Inel, un AC de cravată, nişte butoni). adevarat, niste bilute Aurii/argintii, niste perle s.a.m.d. ar da rue bradutului – servetel o Nota de eleganta in plus. Dacă aveţi şervet de Panza îl împăturiţi în Patru, Dacă aveţi un şerveţel de hârtie îl lăsaţi aşa cum e: îl orientaţi spre voi cu laturile neîmpăturite şi îndoiţi fiecare latură înspre vârf lăsând CAM 1,5 cm distanţa între ele..